Projekto partneriai UAB „Biskvitas“ ir Klaipėdos turizmo mokykla. Buvo išsiųsti 9 darbuotojai iš 3 organizacijų į užsienio šalis dirbti restoranuose, tobulinti konditerių profesinius gebėjimus, kelti kvalifikaciją, siekti konditerijos gaminimo, dekoravimo, pateikimo inovacijų.
UAB „Jogundė“, siekdama gerinti darbuotojų kvalifikaciją, organizuoja maitinimą ne tik kavinėje, valgykloje, rengia didelės apimties pobūvius, kuria naujus valgiaraščius. Virėjai ir konditeriai raginami susipažinti bei mokytis naujų maisto gamybos technologijų…
UAB „Jogundė“ darbuotojos Irena Sakalauskienė, Loreta Vasiliauskaitė, Lina Venskienė dalyvavo 3 savaičių stažuotėse Vokietijoje, Maltoje, Ispanijoje. Jos dirbo restoranuose, ruošė desertus, susipažino su šalių nacionalinės virtuvės tradicijomis, produktais, konditerinių gaminių asortimentu.
Gegužės 22d. įmonėje UAB „Jogundė“ įvyko seminaras praktikumas, kuriame dalyvavo darbuotojai iš UAB „Biskvitas“, Klaipėdos turizmo mokyklos virėjų ir konditerių profesijos mokytojos. Projekto dalyviai mokė kolegas Vokietijos, Maltos, Ispanijos konditerijos paslapčių, dalinosi stažuočių patirtimi, naujovėmis ir įspūdžiais.