Velykiniai patiekalai
Velykų stalo tradicijos ir skoniai.
Velykos – tai viena svarbiausių ir jaukiausių metų švenčių, kai susirenka šeima, artimieji ir dalijamasi ne tik margučiais, bet ir šiluma bei gardžiais patiekalais. Šventinis stalas nuo seno yra neatsiejama Velykų dalis – jis liudija šeimos tradicijas, svetingumą ir dosnumą.
Lietuviškas Velykų stalas tradiciškai gausus, todėl kviečiame užsisakyti gardžius užkandžius, žuvies bei mėsos patiekalus, šaltieną, įvairias mišraines, keptus vyniotinius, paštetus ir t.t.
Kiekvienas skonis – tarsi dalelė mūsų kultūros, perduodama iš kartos į kartą.
UAB „Jogundė“, turinti daugiau nei 30 metų patirtį visuomeninio maitinimo srityje, kasmet padeda savo klientams kurti jaukias šventes be rūpesčių. Mūsų Velykiniai patiekalai ruošiami iš kokybiškų, kruopščiai atrinktų ingredientų, o ilgametė patirtis leidžia pasiūlyti ne tik tradicinius, bet ir šiuolaikiškus skonius.
Užsakydami iš mūsų, pasirūpinsite, kad jūsų šventinis stalas būtų ne tik gausus, bet ir stilingas, subalansuotas bei kupinas naminio skonio.
Pasitikite Velykas ramiai – mes pasirūpinsime skoniu ir gražiu vaizdu.
Užsakymus priimame iki balandžio 15 d. (imtinai).
Atsiimti balandžio 19 d. (nuo 11:00 iki 12:00 val.)
Adresu: H. Manto g. 84, Klaipėda