2015-03-05

 
Susitikimas su Vakarų Lietuvos gidais, Lietuvos Jūrų Muziejuje.
 
IMG_8531 IMG_8529 IMG_8530 IMG_8509

 
 
 
2014-10-01
 
KUB’o svetainėje įdiegta nauja mobiliųjų mokėjimų sistema Worapay. Ši sistema leidžia vartotojui mokėti už paslaugas ir produktus iš mobiliųjų piniginių. Tai greitas ir patikimas būdas atsiskaityti už paslaugas ir prekes, nenaudojant grynųjų pinigu, išmaniojo telefono pagalba. Daugiau informacijos: www.worapay.lt

worapay_logo

 
 
 
2014-06-19
 
UAB „Jogundė“ sėkmingai įgyvendino Mokymosi visą gyvenimą programos Leonardo da Vinci projektą Nr. LLP-LdV-PLM-2013-LT-0948 „Konditerija Europoje“.
Projekto partneriai UAB „Biskvitas“ ir Klaipėdos turizmo mokykla. Buvo išsiųsti 9 darbuotojai iš 3 organizacijų į užsienio šalis dirbti restoranuose, tobulinti konditerių profesinius gebėjimus, kelti kvalifikaciją, siekti konditerijos gaminimo, dekoravimo, pateikimo inovacijų.
UAB „Jogundė“, siekdama gerinti darbuotojų kvalifikaciją, organizuoja maitinimą ne tik kavinėje, valgykloje, rengia didelės apimties pobūvius, kuria naujus valgiaraščius. Virėjai ir konditeriai raginami susipažinti bei mokytis naujų maisto gamybos technologijų.
UAB „Jogundė“ darbuotojos Irena Sakalauskienė, Loreta Vasiliauskaitė, Lina Venskienė dalyvavo 3 savaičių stažuotėse Vokietijoje, Maltoje, Ispanijoje. Jos dirbo restoranuose, ruošė desertus, susipažino su šalių nacionalinės virtuvės tradicijomis, produktais, konditerinių gaminių asortimentu.
Gegužės 22d. įmonėje UAB „Jogundė“ įvyko seminaras praktikumas, kuriame dalyvavo darbuotojai iš UAB „Biskvitas“, Klaipėdos turizmo mokyklos virėjų ir konditerių profesijos mokytojos. Projekto dalyviai mokė kolegas Vokietijos, Maltos, Ispanijos konditerijos paslapčių, dalinosi stažuočių patirtimi, naujovėmis ir įspūdžiais.
 
2013-09-24
 
UAB “Jogundė” kartu su partneriais Klaipėdos turizmo mokykla ir UAB “Naujasis uostas” teikė paraišką ir gavo Europos Sąjungos paramą pagal Mokymosi visą gyvenimą programą.
 
Projekto pavadinimas: “Konditerija Europoje”. Projekto tikslas yra išsiųsti 9 darbuotojus į užsienio šalis dirbti restoranuose, tobulinti konditerių profesinius gebėjimus, kelti kvalifikaciją, siekti saldumynų, konditerijos gaminimo, dekoravimo ir pateikimo inovacijų.
Darbuotojai žinių semsis Vokietijos, Ispanijos ir Maltos šalių restoranuose.
 
UAB “Jogundė” dalyvavo “Leonardo da Vinci projekte” “Profesinio mokymo(si) kokybė ir jos užtikrinimas profesinio rengimo institucijose Europoje”
Nr. LLP-LdV-PLM-2013-LT-0948
Projekto koordinatorius – Klaipėdos turizmo mokykla
Projekto partneris – UAB “Jogundė”
 
Mokymo kokybė – tai sąlygų tinkamumas plėtoti mokinio asmenybės saviugdą ir pasirengimą konkuruoti kintančioje darbo rinkoje, tuo pačiu metu įvertinant nusistatytus kokybės reikalavimus, institucijos tikslus ir vartotojų poreikius. Tai neatsiejama nuo mokytojo ir mokinio sąveikos, todėl labiausiai sąlygoja ir daro įtaką kokybiškiems mokymo (si) rezultatams.
įgyvendinto projekto dalyviai – administracijos darbuotojai, profesijos mokytojai bei gamybinės praktikos vadovai iš maitinimo įmonės UAB “Jogundė”.
Projekte buvo keliami tikslai: susipažinti, išanalizuoti partnerių organizacijose naudojamus kokybės užtikrinimo modelius. Aptarti, išnagrinėti ir pritaikyti savo mokykloje tinkamus pavyzdžius, kuriant savo ugdymo kokybės užtikrinimo sistemą.
Kiekvieno vizito metu dalyviai rinko medžiagą, analizavo dokumentus, rekomendacijas mokyklai.
Susipažinimas su kitų mokyklų kokybės užtikrinimo sistemomis buvo naudingas organizacijai, darbuotojams, skatino jų motyvaciją, kėlė kvalifikaciją. Manome, kad mokinių ugdymas bus geresnis , todėl tenkins darbo rinkos reikalavimus.
Projektas truko 18 mėnesių.
Išvyko 18 dalyvių į Didžiąją Britaniją, Turkiją, Ispaniją, Italiją, Norvegiją, Prancūziją.
 
2012-12-18d.
 
Įvyko baigiamasis projekto dalyvių susitikimas Klaipėdos turizmo mokykloje. Profesijos mokytojai pristatė mainų vizitus Prancūzijoje ir Norvegijoje mokyklos bendruomenei. Dalyviai, mokyklos administracija ir įmonės UAB “Jogundė” atstovai dalijosi vizitų patirtimi, diskutavo dėl kokybės užtikrinimo, gerosios patirties taikymo praktinio mokymo bei teorinių pamokų metu.
 

Darbo laikas: I – V 9.00 – 17.00